İSTEDİĞİNİZ HERŞEY ONDA: VW PASSAT VARIANT R-LINE

“Dünyanın en önemli aile aracı” olarak tanıtılan Volkswagen’in D-sedanının sırt çantalı sportifi Passat Variant R-Line, sınırlı sayıda üretim adetiyle bir Passat’ta istediğiniz her şeye sahip. Sınıfın liderinin sportif wagon versiyonuna buyrun tüm detaylarıyla bakalım.

Farklılıklar Neler?

Geçtiğimiz ay başında makyajlanan Passat, MQB platformlu Avrupa versiyonuyla ilk kez resmi tanıtımı yapıldı. Sırt çantalı Passat, Moonstone Grey isimli rengiyle ve siyah tavanıyla dikkatleri oldukça çekecek. Yan aynalar, tavana entegre edilmiş spoyler, arka difüzör, yan ayna dış yüzeyleri ve dikiz aynalarıyla birlikte jantlar da parlak siyah rengiyle kaplanmış durumda. Ayrıca parlak siyah jantlar 19 inç boyutuna sahip. Arka far grubunun tabanını kaplayan siyah detaylar, makyajla birlikte gelen led matrix ön farlarla birlikte Passat Variant’ın aydınlatma grubunu tamamlayacak.

Kabin içerisinde ise yine siyah detayların hakim olduğu R-Line Edition, Nappa deri seçeneğiyle birlikte Volkswagen’in Karbon deri adını verdiği döşemelere de sahip olacak. Koltuk sırtlıklarında ve çelik marşpiyellerde bulunan R-Line logosuyla da detaylara oldukça önem verilmiş.

Kaputun Altında Farklılık Var Mı?

Volkswagen’in dört çeker sisteminin adı olan 4Motion‘a sahip R-Line Edition, aslında baktığımız zaman yeni bir motor sunmayacak. Hali hazırda bulunan 2.0 litrelik TSI’ın 272 beygirlik versiyonu benzinli seçeneği oluştururken, dizel isteyenler için Passat’ın en performanslı dizeli olan 2.0 litrelik çift turbolu 240 beygirlik motor sunulacak.

Tüm Opsiyonlar Bulunacak Mı?

Yazımızın başında da söylediğimiz gibi Passat Variant R-Line Edition, listesinde bulunan tüm opsiyonlara sahip olacak. Şöyle kısaca bahsedecek olursak, 9.2 inçlik multimedya ekranı, Area View kamera sistemiadaptif süspansiyon sistemi ve VW’nin en yeni sürüş asistanı Travel Assist‘de aracın donanım özellikleri arasında yer alacak.

En dolu sırt çantalı Passat, sportif tasarımıyla bir kaç gün sonra Cenevre’de karşımızda olacak.

Yorumlar

yorum

İSTEDİĞİNİZ HERŞEY ONDA: VW PASSAT VARIANT R-LINE

About The Author
- Daha küçük yaşlarında otomobillerin reklamlarıyla başlayan, logoları ezberleyerek devam eden serüveni, ayakları pedallara yetiştiği sıralar direksiyon başına geçmesiyle bir tutku haline dönüştü. Onlarca test yazısı okudu, fırsat bulduğu her otomobilin direksiyonuna geçti, deneyimleme şansını buldu. Hali hazırda Piri Reis Üniversitesi Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık bölümü öğrencisi olan Doğan, Benzin Magazin ailesiyle tanışarak otomobillerle daha iç içe olmak ve kendini otomobiller konusunda geliştirmek için uzun yıllar Benzin Magazin ailesine ve sevenlerine faydalı olmayı amaçlıyor.