2019 BMW 3 SERİSİNİN İÇİ GÖRÜNTÜLENDİ

BMW, güncel F30 kodlu 3 serisinin yerini alacak olan, 2019 model G20 koduna sahip yeni 3 serisinin testlerine devam ediyor. Bu sefer ise yeni 3 serisinin iç kısmındaki ön paneli casus fotoğrafçıların objektiflerine yakalandı.

Artık genel olarak her markada görmeye başladığımız, markanın her otomobilinin birbirine benzemesi durumunu BMW modellerinde de görüyoruz. 3 serisinin içinin gözüktüğü fotoğraflarda markanın 5 ve 7 serisinden izler taşıdığını kolaylıkla görebiliyoruz. İçeriye baktığımızda ilk gördüğümüz şey 5 serisinde de kullanılan kadranın kamuflajlı bir şekilde 3 serisinde kendine yer edindiği oluyor. Orta konsola baktığımızda ise hatlar güncel 3 serisiyle benzerlik gösterse de ortada çok daha şık alüminyum bir radyo ve klima kontrol paneli görüyoruz.

Aşağılara indiğimizde ise vites topuzunun solunda yerleştirilmiş ve yeni tip bir iDrive kontrol butonu bulunuyor. Diğer bir farklılık ise vites topuzunda göze çarpıyor. Güncel BMW modellerinde bulunan yeni tip joystick yerine, F90 M5 modelinde gördüğümüz M Sport joystick bulunuyor. Fakat aracın M tamponlarına ve arkadaki egzoz çıkışlarına bakarsak, karşımızdaki M3’ün küçük kardeşi olacak olan M340i modeli olabilir.

Yeni 3 serisinin motor gamında ise 136 beygirden 380 beygire kadar güç seçenekleri olacak. M3 versiyonu ise 500 beygir gibi bir güç değeri ve 6 silindirli 3.0 litre turbo benzinli motoruyla bizleri bekliyor olacak.

Yeni 3 serisinin tanıtımının 4-14 Ekim 2018 tarihlerinde yapılacak olan Paris Otomobil Fuarı’nda gerçekleşeceği söylenenler arasında. Fakat satışına başlanması ve yollarda görmeye başlamamız 2019 yılını bulacak.

Yorumlar

yorum

2019 BMW 3 SERİSİNİN İÇİ GÖRÜNTÜLENDİ

| Bmw, Haber, Yeni |
About The Author
- Otomobillere olan düşkünlüğü çok küçük yaşlarında başladı. Henüz daha 5-6 yaşlarındayken direksiyonun başındakinin kucağına atlıyor ve araba sürmeye çalışıyordu. Bu hastalığı gün geçtikçe ilerledi ve otomobiller onun için yaşam felsefesi haline geldi. Mert, otomobiller hakkında kendini geliştirmek ve bilgilerini arttırmak adına soluğu Benzin Magazin’de aldı. Şu an Özyeğin Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 1. Sınıf öğrencisi olan Mert, ileride elektrikli otomobiller üzerine çalışıp, kendi markasını kurma hayali kuruyor.