2019 DODGE CHALLENGER SRT HELLCAT İLK FOTOĞRAFLAR

Dodge, “No Rest for the Wicked”(Kötülere dinlenmek yok) sloganıyla 2019 Challenger SRT Hellcat modelini duyurdu. Makyajlı canavar kaputunda bulunan çift hava girişiyle 60-70’li yılların Mopar tasarımına atıfta bulunarak bizi geçmişe götüren izler taşıyacak.

Dodge, Challenger SRT Hellcat’de halen kullanılan V8 motor kullanılmaya devam edilecek. Bu motor 717 beygir güç ve 881 Nm tork üretecek. Bir takım söylentilere göre SRT Hellcat, geçen sene tanıtılan ve daha üretilmeyecek olan Demon modelinden bir takım parçalar alacak. Bu parçalar ise TransBrake sistemi, Air-Chiller ve Nitto super-sticky(süper yapışkan) lastikleri olacak. Bu parçaların birlikteliğiyle güç değerinin 725 beygir olacağı söyleniyor. Bu değer güncel değerden çok az daha iyi.

Ayrıca otomobille beraber Drag Paketi opsiyonu alınabilmesi beklenenler arasında. Bu paketle beraber otomobil ¼-mil(400 metre) hızlanması en iyi şekilde yapabilecek.

Son olarak 2019 yılı, 2008’den beri aramızda olan 3. jenerasyon Challenger için son yenilenme operasyonu olacak. 2021 yılında bizi tamamen yeni bir Challenger modelinin karşılaması bekleniyor.

Yorumlar

yorum

2019 DODGE CHALLENGER SRT HELLCAT İLK FOTOĞRAFLAR

About The Author
- Otomobillere olan düşkünlüğü çok küçük yaşlarında başladı. Henüz daha 5-6 yaşlarındayken direksiyonun başındakinin kucağına atlıyor ve araba sürmeye çalışıyordu. Bu hastalığı gün geçtikçe ilerledi ve otomobiller onun için yaşam felsefesi haline geldi. Mert, otomobiller hakkında kendini geliştirmek ve bilgilerini arttırmak adına soluğu Benzin Magazin’de aldı. Şu an Özyeğin Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 1. Sınıf öğrencisi olan Mert, ileride elektrikli otomobiller üzerine çalışıp, kendi markasını kurma hayali kuruyor.