Eski Evo dergisi yazarı Jethro Bovingdon, DriveTribe için yeni 911 GT3’ü almış ve piste çıkmış. Videonun sesini açmadan önce yeni GT3’ün yeni bir yüze, aydınlatma ünitelerine, karbonfiber arka kanada, geliştirilmiş şasiye ve kabin içi değişikliklere sahip olduğunu belirtelim. Ama en önemli görev yeni 4 litrelik boxer 6 silindirli atmosferik ünitede.

911 RSR ve 911 GT3 yarış otomobilinin motorunun baz alındığı 911 GT3, 500 bg gücünde ve 458 Nm tork üretiyor. 7 ileri PDK şanzıman yerine bu kez 6 ileri manuel vites kutusu da alabiliyorsunuz. Ancak 3.4 saniye olan 0-100 km/s hızlanma değeriniz manuel şanzımana geçince 0.5 saniye yavaşlıyor.

 

Yeni 911 GT3 ile ilgili daha fazla detay isterseniz http://joom.ag/HhjW/p10 linkinden Benzin Magazin dergimizden okuyabilirsiniz.

Yorumlar

yorum

VİDEO: YENİ 911 GT3 İLE YANLAMAK

About The Author
- Hobisi mesleği oldu. Diş Hekimliği okurken, otomobil hastalığına yenik düştü ve Car dergisi ile yayın hayatına merhaba dedi. Otohaber, Tuning Türkiye, Top Gear, Evo derken 15 yıl sonunda kendi dergisinin sahibi oldu. Benzin Magazin'in yanında Autocar Türkiye'nin de Yayın Yönetmenliği görevini sürdürmektedir. Hafta sonları yarışmaya özen gösteren, günlük hayatında motosikletten inmeyen Burak, otomobilden geriye kalan zamanlarını ikizleriyle geçirir.