FERRARİ’DEN SÜRPRİZ MODEL!

İtalyan markanın Facebook sayfası, bugün çok önemli bir yeni modellerinin tanıtımı için biz otomobil severlere ufak ipuçları verdiler. Buyrun detayları yorumlayalım. Bu arada model, 488’in yerine geçecek.

“Şahlanan at ailesi yeni üyesine kavuşuyor. Yeni heyecanlar için yer açın.” açıklamasıyla paylaşılan videoda, yeni modelin gösterge paneline yer veriliyor. Ser verip sır vermeyen Ferrari, açıkça belirtmeliyiz ki yeni makinasını oldukça iyi muhafaza etmeyi bildi. Tamamen yepyeni bir tasarımın beklendiği modelde, birkaç detay üzerinden tahminler yapacak olursak, 488 GTB modelinde Ferrari, süper sporcusuna 5 farklı sürüş modu seçeneği koymuştu. Görsellerde gördüğümüz detaylara göre yeni modelde ise 6 adet sürüş modu mevcut. Acaba bu mod elektrik modu mu olacak?

Akıllara gelen bu soru, Ferrari’nin elektrik destekli süper bir otomobil üreteceği ihtimallerini düşündürürken, markanın daha önce hibrit bir süper sporcu üzerinde çalışmalar yapması da bu iddialaro kanıtlar nitelikte. Bekleyip göreceğiz, detaylar için bizi takip edin!

Yorumlar

yorum

FERRARİ’DEN SÜRPRİZ MODEL!

About The Author
- Daha küçük yaşlarında otomobillerin reklamlarıyla başlayan, logoları ezberleyerek devam eden serüveni, ayakları pedallara yetiştiği sıralar direksiyon başına geçmesiyle bir tutku haline dönüştü. Onlarca test yazısı okudu, fırsat bulduğu her otomobilin direksiyonuna geçti, deneyimleme şansını buldu. Hali hazırda Piri Reis Üniversitesi Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık bölümü öğrencisi olan Doğan, Benzin Magazin ailesiyle tanışarak otomobillerle daha iç içe olmak ve kendini otomobiller konusunda geliştirmek için uzun yıllar Benzin Magazin ailesine ve sevenlerine faydalı olmayı amaçlıyor.