SKODA SCALA’NIN FİYATI BELLİ OLDU

Daha önceki haberimizde “Skoda’nın Golf’ü geliyor” başlığıyla duyurduğumuz Scala’nın fiyatı belli oldu

Otomobil ile bilgileri daha önceden vermiştik. Fakat fiyatıyla ilgili bir bilgi paylaşamamıştık. Hala ülkemizde fiyatlarla ilgili bir bilgi yok ama Scala’nın Avrupa fiyatları açıklandı ve bu bilgiler doğrultusunda sizlere yaklaşık bir fiyat verebiliyoruz.

Scala’nın başlangıç fiyatı 1 litrelik TSI motor ve manuel şanzımanla bilikte 21.500€ olarak belirlenmiş. Bu rakam Active donanımı için geçerli. En üst olan Style donanımıysa 23.400€ olarak fiyatlandırılmış. En çok tercih edilmesi beklenen Ambition donanımındaysa Octavia’yı referans alacak olursak Scala’nın aynı donanım ve motor seçeneğindeki yaklaşık 1.200€ daha ucuz olduğunu görüyoruz. Bu fiyatları Türkiye’ye yansıtacak olursak Octavia’nın 138.400 TL’lik liste fiyatına karşılık Scala’nın 130.000 TL’nin altında bir başlangıç fiyatı olacağını öngörüyoruz. Farklı motor seçenekleriyle 200.000 üzerinde fiyatlar görmemiz ise bizim için hiç şaşırtıcı olmaz.

Tabi bütün bu öngörülerimizin döviz kuru, ÖTV indirimi gibi değişikler doğrultusunda farklı noktalara gideceğini de hatırlatmak isteriz.

Yorumlar

yorum

SKODA SCALA’NIN FİYATI BELLİ OLDU

| Haber, Skoda |
About The Author
- Daha anaokuluna gitmesinin fikri bile ortada yokken Ford'un F'si, Mercedes'in M'si diye diye dört yaşında okuma yazmayı öğrendi. Oyuncak arabalarını tornavidaya değirmeden oynamayan bir çocuk olunca okuduğu üniversiteyi de oto sanayiye en yakınını seçerek İşletme okudu. Okul bitince ne yapsam ne etsem derken Burak Ertem gibi Car dergisinde soluğu aldı. Yollarıysa Autocar dergisinde Test Editörlüğü yaparken kesişti ve Benzin Magazin'in üvey ağabeyi olarak karşınızda.