2019 SUPERB GÖRÜNTÜLENDİ!

Skoda’nın amiral gemisi Superb, Çin kaynaklı bir çok web sitesinde okuyuculara sunulurken, modelde mevcut versiyona göre çok büyük farklar görülmedi.

Çek Cumhuriyetli markanın D sınıfı temsilcisi Superb, 2019 yılına kuzeni ve platform ortağı Passat gibi makyaj operasyonuyla girdi. “Kaixian” gibi bir çok web sitesinde fotoğrafları sızdırılan model, sadece dikkatli gözlerin anlayabileceği türden bir makyaj geçirmiş görünüyor.

Makyajla Birlikte Değişenler Neler?

Ön kısımda, farlar açısal bütünlüğünü korurken, selefine göre sadece bir miktar daha inceltilmiş. Izgara ise aynı görünüyor fakat, tamponun alt kısmındaki ikincil ızgara yeniden tasarlanmış ve böylelikle sis farları da yenilenmiş. Değişikliklerin en belirgin olduğu kısım ise aracın arka kısmı oluyor. Yeniden tasarlanan tampon tasarımıyla beraber Skoda model için, yatay bir krom şeritle birbirine bağlanan yeni stop grubunu bizlere sunuyor. Ayrıca bagaj kapağı üzerinde yer alan Skoda yazısı da tıpkı Volvo modellerinden tanıdığımız şekilde araca konumlandırılmış.

Motorda Yenilik Var mı ?

Dış görünüm ve ufak süslemelerden ziyade Skoda, Superb için tıpkı Passat’da ki gibi plug-in hybrid versiyon sunacak. Bu versiyon 1.4 litrelik TSI motorla birlikte çalışırken sistem, toplamda 215 beygir güç üretebilecek ve sadece elektrikle 50 km yol gidebilecek.

hibrit sistemler dışında makyajlı Superb’de 1.5 litre hacmindeki TSI benzinli motorun silindir kapatma teknolojili (ACC) versiyonu da sunulacak. Dizel cephesiyle ilgili bir bilgi paylaşılmasa da 1.6 TDI diğer VAG grubu araçlarda varlığını koruduğu gibi yeni Superb’de de tahminimizce yerini koruyacaktır.

Skoda tarafından modelin kesin bir prömiyer tarihi bildirilmese de muhtemelen en yakın tarih olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda makyajlı Superb’i tanıyabileceğiz.

Yorumlar

yorum

2019 SUPERB GÖRÜNTÜLENDİ!

About The Author
- Daha küçük yaşlarında otomobillerin reklamlarıyla başlayan, logoları ezberleyerek devam eden serüveni, ayakları pedallara yetiştiği sıralar direksiyon başına geçmesiyle bir tutku haline dönüştü. Onlarca test yazısı okudu, fırsat bulduğu her otomobilin direksiyonuna geçti, deneyimleme şansını buldu. Hali hazırda Piri Reis Üniversitesi Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık bölümü öğrencisi olan Doğan, Benzin Magazin ailesiyle tanışarak otomobillerle daha iç içe olmak ve kendini otomobiller konusunda geliştirmek için uzun yıllar Benzin Magazin ailesine ve sevenlerine faydalı olmayı amaçlıyor.