2020 OCTAVIA WAGON YAKALANDI!

Karoser kamuflajının yanında camlarında da kamuflaj bulunan prototipi dikkatleri çekiyor. Kısa süre önce hatchback kardeş Kamiq’in kabinini görmemizls birlikte Octavia’dan beklentilerimiz şekillenirken, hali hazırda sınıfının en iri boyutlarına sahip aracı daha da büyümüş görünüyor.

Yenilikler Neler?

Geçtiğimiz Haziran ayında henüz yeni yola çıkmış prototipini gördüğümüz 4. jenerasyon Octavia, bu kez Finlandiya’da daha gelişmiş bir prototiple yakalandı. Üretime hazır haline kavuşmuş görünen yeni Octavia ince led farlarıyla dikkat çekti. Yenilenmiş arka stoplarıyla da dikkatleri çeken Octavia, kamuflaj bizi yanıltmıyorsa mevcut halinden daha da büyümüş görünüyor. Yeni arka far düzeniyle, stopların bagaj kapağına kadar uzanacağını da görüyoruz.

Yeni Motorlar Gelecek Mi?

1.0, 1.5 ve 2.0 litrelik TSI motorlar varlığını korurken, dizel cephesinde 1.6 yerine 1.5 TDI yerini alabilir. Ayrıca Octavia hafif hibrit versiyonlarıyla da gelecek iken, Superb PHEV ile aynı üniteye sahip bir Plug-in hybrid versiyonla da gelecek.

Sınıfının hacim ve işlevsellik konusunda en cömert modeli Çekya’lı Octavia 2020 yılında tanıtılacak.

Yorumlar

yorum

2020 OCTAVIA WAGON YAKALANDI!

About The Author
- Daha küçük yaşlarında otomobillerin reklamlarıyla başlayan, logoları ezberleyerek devam eden serüveni, ayakları pedallara yetiştiği sıralar direksiyon başına geçmesiyle bir tutku haline dönüştü. Onlarca test yazısı okudu, fırsat bulduğu her otomobilin direksiyonuna geçti, deneyimleme şansını buldu. Hali hazırda Piri Reis Üniversitesi Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık bölümü öğrencisi olan Doğan, Benzin Magazin ailesiyle tanışarak otomobillerle daha iç içe olmak ve kendini otomobiller konusunda geliştirmek için uzun yıllar Benzin Magazin ailesine ve sevenlerine faydalı olmayı amaçlıyor.