TÜRKİYE’DE YILIN OTOMOBİLİ BELLİ OLUYOR!

OGD üyelerinin oylamalarıyla her yıl ülkemizde de yılın otomobilinin seçiminin yapıldığı etkinlikte bu yıl da finalistler belli oldu.

7’ye indirilen finalist sayısıyla birlikte rekabet de iyice kızışmış oldu. Finale kalan otomobiller ise Dacia Duster, Ford Focus, Honda CR-V, Mercedes A-Serisi, Toyota Corolla Sedan, Volkswagen T-Roc ve Volvo XC40 modelleri oldu.

Hibrit, dizel, benzinli motor seçeneklerinin yanında SUV, hatchback, sedan karoserlerinin de bulunduğu finalistler nisan ayında yapılacak sıralama ile belli olacak.

Yorumlar

yorum

TÜRKİYE’DE YILIN OTOMOBİLİ BELLİ OLUYOR!

About The Author
- Daha küçük yaşlarında otomobillerin reklamlarıyla başlayan, logoları ezberleyerek devam eden serüveni, ayakları pedallara yetiştiği sıralar direksiyon başına geçmesiyle bir tutku haline dönüştü. Onlarca test yazısı okudu, fırsat bulduğu her otomobilin direksiyonuna geçti, deneyimleme şansını buldu. Hali hazırda Piri Reis Üniversitesi Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık bölümü öğrencisi olan Doğan, Benzin Magazin ailesiyle tanışarak otomobillerle daha iç içe olmak ve kendini otomobiller konusunda geliştirmek için uzun yıllar Benzin Magazin ailesine ve sevenlerine faydalı olmayı amaçlıyor.